Izrada i ovjera deklaracija proizvoda

hero-visual
Izrada i ovjera deklaracija proizvoda

Izrada i ovjera deklaracija proizoda (označavanje)

Laboratorij nudi izradu deklaracija za proizvode, provjeru postojećih deklaracije, usluge spajanja višejezičnih deklaracija te ovjeru gotovih dizajna informacija o proizvodu za:

  • prehrambene proizvode i dodatke prehrani, hranu s prehrambenim i zdravstvenim tvrdnjama...

  • predmete opće uporabe (ambalažni materijal, kozmetičke proizvode, deterdžente, predmete i sredstva koja pri uporabi dolaze u neposredan dodir s kožom i/ili sluznicom, dječje igračke...)

Stručnjaci Sample controla podupiru prehrambenu industriju s regulatornim zahtjevima za označavanje.

Deklaracija na hrani je primarna metoda priopćavanja informacija o proizvodima između proizvođača i njihovih potrošača. Ona pruža osnovne informacije o proizvodu, kao i nutritivne i sigurnosne detalje te djeluje kao sredstvo za marketing i oglašavanje. Kako potrošači sve više postaju svijesni važnosti brige o zdravlju, oni se oslanjaju na oznake proizvoda kao način razlikovanja različitih namirnica i brandova kako bi donijeli odluku o odabiru proizvoda.

Kao priznanje ovom rastućem trendu, regulatorna tijela uspostavila su i provodila politike i standarde koji se koriste za zaštitu potrošača od lažnog ili krivog navođenja informacija na deklaraciji proizvoda.

Stručnjaci Sample controla nude usluge prevođenja i provjere valjanosti informacija na deklaraciji proizvoda kako bi procijenili ispravnost označavanja vašeg proizvoda i kako bi osigurali da svaki aspekt bude u skladu s nacionalnim i međunarodnim zakonodavstvom. Provjeru deklaracija obavljamo za većinu svjetskog tržišta.

service icon