Ispitivanje okoliša

hero-visual
Ispitivanje okoliša

Ispitivanje okoliša

Laboratorij Sample Control provodi ispitivanja i istraživanja na prikupljenim uzorcima koji se odnose na uvijete u okolišu. Uz naš tim visoko kvalificiranih stručnjaka, dobro obučeno osoblje, vlastiti inovativni software za obradu uzoraka i mreža uzorkivača širom zemlje omogućava nam pružanje usluge na najvišoj razini. Naš glavni laboratorij usmjeren je na najnoviju opremu i sofisticirane ispitne prostore koji omogućuju precizna mjerenja i pouzdane rezultate objavljene za nekoliko tisuća uzoraka godišnje. Nadalje, naša mreža uzorkivača u cijeloj zemlji omogućuje provedbu mikrobioloških istraživanja u najkraćem mogućem roku što je ključno za kvalitetu rezultata.

Kod okolišnih uvjeta provodimo ispitivanje:

  • higijene/ briseva

  • zraka

  • zemlje, mulja i sl.

Laboratorij Sample Control je ovlašten za uzimanje uzoraka i analizu vode za ljudsku potrošnju od strane Ministarstva zdravstva, sukladno Zakon o vodi za ljudsku potrošnju.

Laboratorij Sample Control je ovlašten za uzimanje uzoraka i ispitivanje površinskih voda, podzemnih voda te otpadnih voda od strane Ministarstva zaštite okoliša i energetike, sukladno Zakon o vodama.

service icon